мегабайти на изгодна цена с hotbob

Тарифни планове hotbob с много MB и минути към всички


Тарифни планове hotbob с много MB и минути към всички

bob е алтернативна мобилна услуга, която не те обвързва с дългосрочен договор и ти позволява да контролираш потреблението си. bob ти предоставя и бърз начин на поръчка, плащане и обслужване – онлайн.

С тарифни планове hotbob сам избираш какво да ползваш и кога имаш нужда. Без договори, без скрити условия. Поръчай сега и получи с безплатна доставка до всяка точка на страната.

Моля, изберете:

или
или
планове hotbob s hotbob m hotbob l
Минути към всички национални мрежи
50
100
200
Мобилен интернет
750 MB
1500 MB
3000 MB
bob 4G
bob 4G
bob 4G
Стандартна такса
7.99 лв./мес.
10.99 лв./мес.
15.99 лв./мес.

Цена на минута, MB и sms за тарифни планове hotbob

hotbob S, M, L

Цена на МВ след изчерпване на включения мобилен интернет в тарифния план 0,49 лв./МВ
Цена на минута към всички национални мобилни и фиксирани мрежи 0,108 лв./мин.
Цена на SMS към мобилни мрежи в страната 0,108 лв./бр.
Включени в цената на стартовия пакет минути, валидни еднократно за 30 дни 100 мин.

Условия

  • Абонаментът е безсрочен;
  • Цена на нова bob SIM карта – виж тук
  • Услугата Гласова поща е включена в първоначалния пакет услуги. Деактивацията на услугата се извършва с обаждане на номер 123 и връзка със сътрудник обслужване на клиенти (при наличен Клиентски код) или със заявка в Мтел магазин. Абонатът заплаща цена за деактивация, посочена в действащия ценоразпис за тази услуга, - вж. тук [препратка]. При деактивация чрез номер 123 цената се начислява във фактурата за следващ таксуващ период.
  • Включените в месечната абонаментна такса за тарифния план минути изходящи гласови повиквания, както и в активиран към него допълнителен пакет, не включват изходящи повиквания към кратки номера, номера за услуги с добавена стойност и/или други специализирани услуги (включително към номера 178, 123 и други номера от типа “звезда”, Musicall, мобилния портал за забавления), към номера от диапазон 0700, към сателитни номера, към номера за данни и факс, изходящи WAP повиквания.
  • Ако включеното в месечната абонаментна такса потребление (минути и/или мегабайти), не бъде използвано в рамките на текущия месечен период на фактуриране, правото на ползването му се погасява и същото не се прехвърля за ползване през следващ месечен период.
  • Принцип на тарифиране: (а) за гласови повиквания - на всеки 60 секунди, като минималният интервал на таксуване е 60 секунди на секунда след първите 60 секунди, които са неделими; и (б) за пренос на данни - на всеки 1 KB (1MB = 1024KB). Минималната сума на сесия, която се начислява при тарифиране на трафика на данни за мобилен интернет е 0.01 лв., в случай че не е активиран пакет за мобилен интернет.
  • с посочените bob тарифни планове не могат да се ползват услуги в роуминг.

 

След 15.06.2017г. услугата роуминг се предлага само с тарифен план easybob.